Ο σταρ του ΝΒΑ, Τζέιμς Χάρντεν, δήλωσε ότι η σχέση του με το «αφεντικό» των 76ers δεν θα μπορούσε να εξομαλυνθεί.

Ο σταρ του ΝΒΑ, Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος βρίσκεται σε «διαμάχη» με το… αφεντικό των Φιλαδέλφια 76ερς, δήλωσε οτι η σχέση τους δεν μπορούσε να εξομαλυνθεί και ότι «ήθελε απλώς να παίξει μπάσκετ» καθώς πλησιάζει η αρχή της σεζόν.

Σε «ανοικτή σύγκρουση» με τον πρόεδρο των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, για μια υπόσχεση μεταγραφής, ο Χάρντεν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να «φτιάξει» την σχέση του με τον Μόρεϊ, ο Χάρντεν είπε «όχι» και πρόσθεσε: «Δεν είναι μόνο αυτή η κατάσταση. Είναι σαν τη ζωή. Οταν χάνεις την εμπιστοσύνη σε κάποιον, είναι σαν τον γάμο. Βλέπεις; Είναι αρκετά απλό».

Ο 34χρονος διάσημος Αμερικανός με την χαρακτηριστική γενιάδα, τρεις φορές πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ, είχε την συμφωνία του franchise του για μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, πριν ανακαλέσουν οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μόλις χάσαμε (σ.σ. στον ημιτελικό των πλέι οφ με την Βοστώνη την άνοιξη), η επικοινωνία μας διεκόπη», τόνισε ο έμπειρος άσος.

Ο Χάρντεν αποκάλεσε τον Μόρεϊ «ψεύτη» τον Αύγουστο κατά την διάρκεια της περιοδείας στην Κίνα και ορκίστηκε ότι δεν ήθελε πλέον να παίζει.

Οι δύο άνδρες γνωρίσθηκαν, όταν ο Χάρντεν αποκτήθηκε από τους Χιούστον Ρόκετς του Μόρεϊ το 2012, πριν συναντηθούν στους Σίξερς το 2022.

«Οταν μπήκα στο franchise, είδα τον εαυτό μου να αποσύρομαι εδώ», διαβεβαίωσε ο MVP του 2018, ο οποίος έχει κατά μέσο όρο 24,7 πόντους ανά παιχνίδι από το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ πριν από 14 χρόνια.

Ερωτηθείς για την επιθυμία του να παίξει με την Φιλαδέλφεια, απάντησε: «Ερχομαι εδώ για προπόνηση. Kάνω αυτό που πρέπει ως επαγγελματίας. Aυτό που κάνω εδώ και 15 χρόνια. Βλέπω μέρα με την μέρα τι θα γίνει. Φυσικά και το σχέδιό μου είναι να παίξω μπάσκετ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!