Ιστορία γράφτηκε στην αναμέτρηση Μαρούσι -ΠΑΟΚ με την Λία Γκουζίνη να γίνεται η πρώτη γυναίκα προπονήτρια της Α1.

Ιστορία γράφτηκε στην αναμέτρηση Μαρούσι – ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Ο Δικέφαλος του Βορρά «έφυγε» με το δύσκολο διπλό από το Μαρούσι αλλά η αναμέτρηση θα μείνει στα πρακτικά για ένα άλλο επίτευγμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, η Λία Γκουζίνη έγινε η πρώτη γυναίκα προπονητής στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Με τον σύζυγό της, Γιώργο Σκαραφίγκα, να αποβάλλεται 7:30 πριν από το φινάλε με δεύτερη τεχνική, η Γκουζίνη πήρε τη σκυτάλη και ολοκλήρωσε τον αγώνα. Λίγο έλειψε μάλιστα να φέρει και τη νίκη στο Μαρούσι αλλά λεπτομέρειες έκριναν την αναμέτρηση υπέρ του ΠΑΟΚ.

Η Λία Γκουζίνη υπήρξε στο παρελθόν αθλήτρια μπάσκετ ενώ μάλιστα έχει διατελέσει και ως head coach στην Elite League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!