Ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Τζουσέπε Μαρότα δεν μάσησε τα λόγια του αναφορικά με τον Ρουμελού Λουκάκου πετώντας και τη μπηχτή του.. πως τα χρήματα κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Τζουσέπε Μαρότα δεν μάσησε τα λόγια του αναφορικά με τον Ρουμελού Λουκάκου. Οι σχέσεις μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του Βέλγου επιθετικού από εκεί που ήταν σχέση λατρείας, τώρα εξελίσσεται σε σχέση μίσους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι σχέσεις Ίντερ και Λουκάκου ψυχράθηκαν πολύ αυτό το καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο. Ο Λουκάκου ήθελε διακαώς να φύγει από το Μιλάνο. Μέχρι και στη Γιουβέντους είχαν βγει δημοσιεύματα πως είχε συμφωνήσει. Ο Βέλγος επιθετικός επέλεξε όμως την «Αιώνια Πόλη» και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μαρότα σε πρόσφατη δήλωσή του θα στο δίλημμα Λουκάκου ή Ικάρντι θα επέλεγε…δαγκωτό Ικάρντι.

«Με βάση το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θα διάλεγα τον Μάουρο Ικάρντι».

«Ο Λουκάκου μπορεί να λέει ό,τι θέλει φυσικά, πάντα τον σεβόμασταν… αλλά τα χρήματα κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο», είπε στο Festival dello Sport.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!