Χωρίς τον Κάιλ Γκάι θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη απόψε για τη 2η αγωνιστική της Basket League κόντρα στο Περιστέρι.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Εργκίν Αταμάν άφησε εκτός εξάδας ξένων τον Κάιλ Γκάι και έτσι, ο πρώην παίκτης της Μπανταλόνα θα δει το ματς με πολιτικά. Θυμίζουμε πως στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε αφήσει εκτός τον Χουάντσο Ερνανγκόμεζ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 26χρονος δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό για να επιβεβαιώσει τη φήμη του εξαιρετικού σουτέρ που τον συνοδεύει, αφού αναζητά το πρώτο του εύστοχο τρίποντο για να… πάρει μπρος η μηχανή του.

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στον Κώστα Σλούκα καθώς έχει τον τραυματισμό στη γάμπα αλλά και τον Ντίνο Μήτογλου, οι οποίοι παραμένουν στα “πιτς” λόγω τραυματισμού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!