Σε μία κούρσα όπου η ασυναγώνιστη Σάρα Σιέστρεμ κολύμπησε κάτω από τα 25 δευτερόλεπτα (24.97), η Άννα Ντουντουνάκη έκανε μία καλή εμφάνιση στα 50μ. πεταλούδα και κατέλαβε την έκτη θέση.

Σε μία κούρσα όπου η ασυναγώνιστη Σάρα Σιέστρεμ κολύμπησε κάτω από τα 25 δευτερόλεπτα (24.97), η Άννα Ντουντουνάκη έκανε μία καλή εμφάνιση στα 50μ. πεταλούδα, κατά τη 2η ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης, που φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 26.40 και κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό του αγωνίσματος. Πίσω από τη Σουηδή Ολυμπιονίκη, η Κινέζα Γιουφέι Ζανγκ ήταν δεύτερη με 25.31 και η Αμερικανίδα Τόρι Χάσκι τρίτη με 25.73.

Ο Απόστολος Παπαστάμος έκανε μία σχετικά καλή κούρσα -για την εποχή- στον τελικό των 200μ. μικτή ατομική, σημειώνοντας επίδοση 2:03.07, χωρίς πάντως να αποφύγει την όγδοη θέση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νικητής ήταν ο Νοτιοαφρικανός Μάθιου Σέιτς με 1:58.86, με δεύτερο τον Αμερικανό Κίεραν Σμιθ (1:59.56) και τρίτο τον Λιθουανό Ντάνας Ράπσις (2:00.15).

Ακόμη μία φοβερή εμφάνιση έκανε η Κέιλι ΜακΚίοουν, αυτή τη φορά στα 100μ. ύπτιο. Η Αυστραλή Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος άφησε περίπου 2,5 δευτερόλεπτα πίσω της τις υπόλοιπες φιναλίστ και πήρε την πρώτη θέση με 57.63. Πλησιάζοντας το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ (57.45). ντουντουνάκη

Στα 50μ. πρόσθιο ανδρών, ο Κινέζος Χαϊγιάνγκ Κιν πήρε ακόμη μία νίκη με 26.52. Ο Βρετανός Ανταμ Πίτι εμφανίστηκε βελτιωμένος και τερμάτισε δεύτερος σε 26.89.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.