Ο Δημήτρης Μάρκος έκανε σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης, που φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη επιτυχία για τον Δημήτρη Μάρκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης, που φιλοξενείται στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. μάρκος

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 22χρονος Ελληνας πρωταθλητής κατόρθωσε να καταλάβει τη δεύτερη θέση στα 800μ. ελεύθερο με επίδοση 7:58.16, κάνοντας δύο βήματα μπροστά σε σχέση με την χθεσινή (13/10) τέταρτη θέση στα 400μ. Η εμφάνισή του ήταν το καλύτερο… δώρο για τους φιλάθλους, που σήμερα σχεδόν γέμισαν τις εξέδρες του κολυμβητηρίου, με πολλά παιδιά από σωματεία της Αττικής να δίνουν το «παρών».

Νικητής της κούρσας αναδείχθηκε ο Νορβηγός Χένρικ Κρίστιανσεν με 7:51.92, ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Ιάπωνας Καϊτο Ταμπούτσι με 7:58.70. μάρκος

Το απογευματινό πρόγραμμα της 2ης ημέρας άνοιξε με τη γρήγορη σειρά των 400μ. μικτή ατομική γυναικών. Όπου πρώτευσε η Αμερικανίδα Κέιτι Γκράιμς με 4:38.74, μπροστά από τη Γιαπωνέζα Γουάκα Κομπόρι (4:39.35). Στη γενική κατάταξη του αγωνίσματος, η Αγγελική Ζαμαριά που αγωνίστηκε το πρωί στην αργή σειρά, πήρε τη 10η θέση με 5:09.27.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!