Ο Bάουτ Βέγκχορστ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Αντουάν Γκριεζμάν και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της OPAP Arena θεωρείται αμφίβολη.

Η Ολλανδία ηττήθηκε στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» από τη Γαλλία (1-2) χθες το βράδυ, ο στόχος κατάκτησης της πρώτης θέσης στο Β΄ προκριματικό όμιλο του EURO 2024 χάθηκε οριστικά, ενώ εν αμφιβόλω τίθεται πια και η δεύτερη θέση, που δίνει το άλλο εισιτήριο για τα τελικά της Γερμανίας.

Με τη νίκη της στο Δουβλίνο (2-0) η Ελλάδα προσπέρασε τους «Οράνιε» τρεις βαθμούς, με την ομάδα του Κούμαν να έχει πάντως παιχνίδι λιγότερο, ενώ τη Δευτέρα (16/10, 21:45) περιμένει τους Ολλανδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον «τελικό» του γκρουπ για τη δεύτερη θέση.

Η ήττα από τους «Μπλε», ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό κακό για το συγκρότημα από τη χώρα της τουλίπας, καθώς είδε στη μακρά λίστα τραυματιών να προστίθεται ακόμα ένα στέλεχος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Bάουτ Βέγκχορστ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Αντουάν Γκριεζμάν και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της OPAP Arena θεωρείται αμφίβολη, μετέδωσε το ολλανδικό ESPN.

Ο Βέγκχορστ δεν συμμετείχε στη σαββατιάτικη προπόνηση της Εθνικής ομάδας αλλά έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Πάντως, σύμφωνα με την ίδια αναφορά θα είναι στην αποστολή. Αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, εφόσον είναι σε θέση να παίξει.

Να υπογραμμιστεί ότι για τα παιχνίδια του Οκτωβρίου ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έχει διαθέσιμους τους Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Χάπκο (Λίβερπουλ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!