Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος κόντρα στην Ιρλανδία, Γιώργος Γιακουμάκης τόνισε πως σιγά σιγά η Εθνική «μεγαλώνει» ενώ είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη πρόκριση ανάμεσα στα δύο μεγαθήρια (Γαλλία και Ολλανδία).

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος κόντρα στην Ιρλανδία, Γιώργος Γιακουμάκης τόνισε πως σιγά σιγά η Εθνική «μεγαλώνει» ενώ είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη πρόκριση ανάμεσα στα δύο μεγαθήρια (Γαλλία και Ολλανδία).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο επιθετικός της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πογιέτ και έδιωξε μέρους του άγχους από τα πόδια των διεθνών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός: 

Για το ματς και τη νίκη του: «Ήταν μεγάλη νίκη που την χρειαζόμαστε, είμαι χαρούμενος που σκόραρα, σημαντικό να βρίσκομαι κοντά στο γκολ, είτε με την ομάδα, είτε με την Εθνική. Με την εθνική έχει αποδειχθεί πιο δύσκολο, είναι διαφορετικό στιλ και τα σέντερ φορ θυσιάζονται λίγο παραπάνω. Κάναμε καλό πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα τέρματα και να τελειώσουμε το ματς. Δεν σκοράραμε σε όλες τις ευκαιρίες που είχαμε. Η Ιρλανδία πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο με σέντρες και γεμίσματα, αντιδράσαμε καλά και πήραμε σπουδαία νίκη».

Για το εξαιρετικό διάβασμα της αναμέτρησης: «Είναι και η δεύτερη που τους αντιμετωπίσαμε, ξέραμε το παιχνίδι τους, το διαβάσαμε καλά, είχαμε επίσης καλή ψυχολογία. Βρισκόμαστε περισσότερο στο γήπεδο και μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Για τον “τελικό” με την Ολλανδία: «Είναι μέρα χαράς σήμερα, από αύριο συγκεντρωνόμαστε, δεν πετάμε στα ουράνια. Αν δεν πετύχουμε κάτι πολύ θετικό τη Δευτέρα, αυτή η νίκη θα έχει ψυχολογικό αντίκρισμα, όχι βαθμολογικό. Μεγαλώνουμε σιγά σιγά επανερχόμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας απέναντι στα δύο μεγαθήρια. Ελπίζω ο κόσμος να είναι παρών και θα τα δώσουμε όλα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!