Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 2ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ευρείας νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ανατολού Εφές.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής συνολικά της δεύτερης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο Γιαμπουσέλε σκόραρε 22 πόντους (3/4 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 7/7 βολές) και πλησίασε το νταμπλ-νταμπλ με 8 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ. Έτσι, δικαιωματικά πήρε το βραβείο του MVP της αγωνιστικής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναμφίβολα, ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της Βασίλισσας στην άνετη νίκη με 103-80 εκτός έδρας κόντρα στην δις πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Θυμίζουμε πως εκκρεμεί η αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την ολοκλήρωση της δεύτερης στροφής της διοργάνωσης.

Δείτε την εμφάνιση του Γάλλου forward:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!