Ανοίγει αυλαία σήμερα η 2η αγωνστική της Basket League με τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Ανοίγει αυλαία σήμερα η 2η αγωνστική της Basket League με τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους δύο αιώνιους πρώτος «ρίχνεται στη μάχη» της 2ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός που αναμετράται το Σάββατο (14/10, 20:15) με το Περιστέρι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται να πάρει το «διπλό» απέναντι στους «κυανοκίτρινους» χωρίς τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Ντίνο Μήτογλου, με τον διεθνή γκαρντ να δίνει «μάχη με το χρόνο», προκειμένου να είναι έτοιμος για τη διπλή αγωνιστική υποχρέωση που ακολουθεί για τους «πράσινους» στη Euroleague.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (15/10, 17:15) την ΑΕΚ στο -κεκλεισμένων των θυρών- Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» με αρκετές ελλείψεις, καθώς θα απουσιάσουν λόγω προβλημάτων τραυματισμού οι Σακίελ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από το Λαύριο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο ντεμπούτο του Ζοάν Πλάθα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα (16//10) στο Λαύριο με την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν το «2 στα 2» και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, καθώς και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10

Απόλλων Π. 17:00 Απόλλων Π.-Άρης (Τσολάκος-Αγραφιώτης Ιωάν.-Τσιμπούρης)

Αγ. Θωμά (κ.θ.) 17:15 Μαρούσι-ΠΑΟΚ (Θεονάς-Μαρινάκης-Χριστινάκης)

«Α. Παπανδρέου» 20:15 Περιστέρι-Παναθηναϊκός (Παπαπέτρου-Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/10

«Δ. Τόφαλος» 17:00 Προμηθέας Π.-Καρδίτσα (Τηγάνης-Γερακίνης-Κατωτικίδης)

ΣΕΦ (κ.θ.) 17:15 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Τσαρούχα-Κατραχούρας-Τεφτίκης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 16/10

Λαυρίου 20:15 Λαύριο-Κολοσσός Ρόδου (Συμεωνίδης-Μάνος-Ζακεστίδης)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!