Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του φιλικού της Νιγηρίας με τη Σαουδική Αραβία.

Όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (14/10) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας, σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη την Παρασκευή (13/10) κατά τη διάρκεια του φιλικού της Νιγηρίας με τη Σαουδική Αραβία

Ο 24χρονος στράικερ αντικαταστάθηκε στο 59ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη στο Πορτιμάο της νότιας Πορτογαλίας και η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ 2-2. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό για την φύση του τραυματισμού του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Σούπερ Αετών», Ζοσέ Πεσέιρο, γνωστοποίησε μόνο ότι ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ότι πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον προληπτικά, στον επόμενο φιλικό αγώνα της Νιγηρίας που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (16/10) με τη Μοζαμβίκη στην Αλμπουφέιρα.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της εξέτασης που θα υποβληθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός. οσιμέν

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!