Eντός έδρας συνεχίζει ο Ολυμπιακός το εφετινό «ταξίδι» του στη Euroleague, μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού.

Eντός έδρας συνεχίζει ο Ολυμπιακός το εφετινό «ταξίδι» του στη Euroleague, μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Παρασκευή (13/10, 21:15) την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του «αιωνίου». Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να περάσει από τη δύσκολη έδρα του ΟΑΚΑ, ωστόσο καλείται πλέον να καταβάλλει την αντίσταση και των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να έχει αντίκρυσμα το «διπλό» στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» το καλό μομέντουμ, στο οποίο βρίσκονται.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πάντως, οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχουν τεθεί «νοκ άουτ» οι τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, με αποτελέσμα να αναμένεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Καταλανούς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague

Αναντολού Έφες (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 80-103

Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 86-91

Βιλερμπάν (Γαλλία)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία) 62-88

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 78-71

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Μονακό (Γαλλία)-Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία) 13/10

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 13/10

Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 13/10 (21:15)

Βαλένθια (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 13/10

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!