Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι επέβαλε πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον φόργουορντ των Ρόκετς, Ντίλον Μπρουκς για το χτύπημα στον Τάις.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι επέβαλε πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον φόργουορντ των Ρόκετς, Ντίλον Μπρουκς, επειδή «έκανε απερίσκεπτη επαφή» στη βουβωνική χώρα του σέντερ των Πέισερς, Ντάνιελ Τάις, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα προετοιμασίας.

Ο Μπρουκς, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Ρόκετς στην φετινή offseason, αποβλήθηκε και ενώ είχε αγωνιστεί κάτι περισσότερο από τέσσερα λεπτά στο πρώτο του παιχνίδι με το Χιούστον.

Ο Μπρουκς χρεώθηκε φάουλ Flagrant 2 επειδή χτύπησε τον Τάις ενώ προσπαθούσε να περάσει από ένα σκριν που έκανε ο Γερμανός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι σεζόν της καριέρας του με τους Μέμφις Γκρίζίς ο Μπρουκς απέκτησε φήμη σκληρού.  Και μερικές φορές «βρώμικου» αμυντικού.

Η συγκεκριμένη αφήγηση κορυφώθηκε στα playoffs της περασμένης σεζόν, όταν ο Μπρουκς αποβλήθηκε από ένα παιχνίδι επειδή χτύπησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στη βουβωνική χώρα.

Μετά το παιχνίδι ο Μπρουκς είπε ότι η φήμη του έπαιξε ρόλο στην αποβολή του.

«Για ένα φάουλ Flagrant 2, πρέπει πραγματικά να ξέρεις, ότι ένα άτομο το κάνει επίτηδες. Ότι το κάνει σκόπιμα», είπε ο Μπρουκς στο «The Houston Chronicle» και κατέληξε: «Απλώς δείχνει ότι οι διαιτητές δεν ξέρουν πραγματικά ποιος είμαι ως άτομο. Απλώς βασίζονται σε αυτά που λέγονται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!