Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια αρχή της Ευρωλίγκα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Τρίτη στις 31 Οκτωβρίου στην Ιταλία κάτι που σημαίνει ότι και για τις δύο ομάδες θα υπάρξει «διαβολοβδομάδα».

Η αναμέτρηση μεταξύ της Αρμάνι με τη Μακάμπι που ήταν προγραμματισμένη για χθες σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα της Ευρωλίγκα, αναβλήθηκε λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια αρχή της Ευρωλίγκα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Τρίτη στις 31 Οκτωβρίου στην Ιταλία. Με μια πρόχειρη ματιά Αρμάνι και Μακάμπι θα αναγκαστούν να παίξουν μια παραπάνω «διαβολοβδομάδα» καθώς τη Πέμπτη (2/11) η Αρμάνι θα υποδεχθεί και τη Μονακό ενώ η Μακάμπι αναμετράται με τη Ρεάλ.

Λόγω του πολέμου, δε θα γίνουν οι αναμετρήσεις στο Ισραήλ οπότε μένει να δούμε ποιες έδρες θα χρησιμοποιήσουν τόσο η Μακάμπι στην Ευρωλίγκα όσο και η Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Eurocup.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο