Μια σημαντική επιστροφή μετράει ο Άρης ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας το ερχόμενο Σάββατο και φυσικά ο λόγος για τον Νίκο Περσίδη.

Μια σημαντική επιστροφή μετράει ο Άρης ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάτρας το ερχόμενο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν σήμερα τη -σύντομη- προετοιμασία τους για το ματς, με μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο “Nick Galis Hall”. Πριν από αυτή έγινε ενδελεχής ανάλυση των Αχαιών με τη βοήθεια οπτικού υλικού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για τη «μάχη» κόντρα στον Απόλλωνα εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Χασανίδης.

Ο βοηθός προπονητή του Αρη τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο, εκτός έδρας, αγώνα με τον Απόλλωνα. Εκεί, θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός μας είναι μία καλή ομάδα, η οποία ενισχύθηκε με ποιοτικούς Έλληνες και ξένους παίκτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εμείς πρέπει αρχικά να διαχειριστούμε την κόπωση από τα συνεχόμενα ταξίδια, ώστε να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Τα προβλήματα τραυματισμών δεν μας έχουν αφήσει από το ξεκίνημα της προσπάθειάς μας, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν και πάλι τα πάντα για να καλύψουν το κενό που υπάρχει, ειδικά στις θέσεις των ψηλών».

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Πάτρα συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!