Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι και με τη βούλα ο νέος προπονητής της Μπορντό, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο Άλμπερτ Ριέρα είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Μπορντό!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που ακολουθεί πλέον προπονητική καριέρα, υπέγραψε με τους «γιρουνδίνους» συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια, καθώς είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής από το 2003 μέχρι και το 2005.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μπορντό βρίσκεται στην δεύτερη εθνική κατηγορία, στην εντέκατη θέση της βαθμολογίας, όντας τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έξι από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs ανόδου.

Προηγουμένως ο Ριέρα ήταν στην Τσελίγε από τη Σλοβενία, στην οποία έκατσε μόλις τρεις μήνες και πάρει από την Μπορντό το ποσό των 600.000 ευρώ.

Ο Άλμπερ Ριέρα από το 2022 έχει γίνει προπονητής, καθώς τη σεζόν 2021-22 ήταν βοηθός στη Γαλατάσαραϊ και μία χρονιά μετά πήγε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Με τη σλοβενική ομάδα μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, αλλά και το Κύπελλο Σλοβενίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!