Ο Βίλας Μπόας, έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι δεν σχεδιάζει να μείνει... αιώνια στους πάγκους και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος για μία νέα καριέρα, καθώς αποκάλυψε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Πόρτο.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας παραμένει άνεργος από το 2021, όταν και αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι δεν σχεδιάζει να μείνει… αιώνια στους πάγκους και όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος για μία νέα καριέρα, καθώς αποκάλυψε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Πόρτο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οι εκλογές έχουν προγραμματισθεί για τον Απρίλιο του 2024 και πρέπει να λάβω υπ’ όψιν μια σειρά προσωπικών και επαγγελματικών εκτιμήσεων. Οι φίλοι μου την θεωρούν την πιο παράλογη απόφαση της ζωής μου, αλλά δεν καταλαβαίνουν πώς μπορεί να μου γεννήσει τόσο πάθος. Στην πραγματικότητα, η αγγλική οικογένεια μου, είναι στενά συνδεδεμένη με την ίδρυση της Πόρτο.

Είναι κάτι που έμαθα πρόσφατα και που ενισχύει αυτό το αίσθημα του πεπρωμένου», είπε μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «Publico», ο έμπειρος προπονητής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!