Σήμερα ή αύριο, η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται ν' ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Εντουάρ Καμαβινγκά, κλείνοντας έτσι οριστικά την πόρτα σε άλλες ομάδες.

Σήμερα ή αύριο, η Ρεάλ Μαδρίτης πρόκειται ν’ ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Εντουάρ Καμαβινγκά, κλείνοντας έτσι οριστικά την πόρτα σε άλλες ομάδες.

Ο 21χρονος Γάλλος διεθνής μέσος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από την Ρεν αντί 31 εκατ. ευρώ, συμφώνησε και ήδη έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2028, στο οποίο έχει μπει ρήτρα εξαγοράς στο ένα δισ. ευρώ! Ρεάλ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την πρόθεση του να μείνει στο δυναμικό της «βασίλισσας» επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, Τζόναθαν Μπάρνετ, ο οποίος σημείωσε πως ο νεαρός άσος θέλει να μείνει για πάντα στο «Μπερναμπέου».

Ο Καμαβινγκά με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας μετράει 110 συμμετοχές με δυο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει Champions League, πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ, παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων και σούπερ καπ Ευρώπης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.