Πρώτος «ρίχνεται στη μάχη» της 2ης αγωνιστικής της Euroleague ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται σήμερα (12/10, 21:15) την Μπάγερν Μονάχου.

Με εντός έδρας αναμετρήσεις συνεχίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το εφετινό «ταξίδι» τους στη Euroleague, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για την πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρώτος «ρίχνεται στη μάχη» της 2ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται σήμερα (12/10, 21:15) την Μπάγερν Μονάχου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ και γι’ αυτό καλούνται να… ανασυνταχθούν και να αρχίσουν ένα νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από το ματς με το σύνολο του Πάμπλο Λάσο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται μπροστά στους φιλάθλους της και πρέπει να εκμεταλλευθεί αυτό το «όπλο», προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση, καθώς, σε περίπτωση ήττας, θα αυξηθεί η πίεση στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», όπου έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την τρέχουσα σεζόν. Ο Τούρκος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι… «κουτσουρεμένο», καθώς η Euroleague Basketball ανέβαλε την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (12/10), μετά τις επιθέσεις της Χαμάς και την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης στο Ισραήλ.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague

Αναντολού Έφες (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 12/10

Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Μπασκόνια (Ισπανία) 12/10

Βιλερμπάν (Γαλλία)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία) 12/10

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 12/10 (21:15)

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Μονακό (Γαλλία)-Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία) 13/10

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 13/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 13/10 (21:15)

Βαλένθια (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία) 13/10

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!