Ο Λούκα Μόντριτς δήλωσε πως νιώθει καλά σωματικά και θέλει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λούκα Μόντριτς δήλωσε πως νιώθει καλά σωματικά και θέλει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λούκα Μόντριτς:

«Λοιπόν, είναι σίγουρα μια νέα κατάσταση για μένα να μην παίζω όσο πριν και όσο θα ήθελα. Ξέρετε ότι θέλω να παίζω πάντα, δεν θέλω να έχω διαλείμματα, δεν θέλω να κάνω διακοπές, απλά θέλω να παίξω! το αγαπώ. Παίζω αν χρειαστεί ακόμα και κάθε 3 μέρες, γιατί νιώθω καλά σωματικά. Όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου είναι μια φυσιολογική διαδικασία, οπότε απλά το αποδέχομαι έτσι. Πρέπει να προετοιμαστώ ψυχικά για αυτήν την κατάσταση. Το αποδέχομαι και προχωράω».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο Λούκα Μόντριτς τον περασμένο Ιούνιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Συνολικά ο Κροάτης διεθνής βρίσκεται στους Μαδριλένους από τον Αύγουστο του 2012 όταν και αποκτήθηκε με 35 εκατομμύρια ευρώ από την Τότεναμ.

Ο Μόντριτς έχει φτάσει τις 497 συμμετοχές και έχει απολογισμό 37 γκολ και 77 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!