Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για την μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ και παραδέχθηκε πως όλοι τον υποδέχθηκαν με θερμό τρόπο.

Η μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Αλ Ιτιχάντ, ήταν από τις πλέον πολυσυζητημένες το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος συνέδεσε άρρηκτα το επώνυμο του με τους Μαδριλένους, αποφάσισε να φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα, με προορισμό την Σαουδική Αραβία, όπου και συνεχίζει την καριέρα του.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα της Μέσης Ανατολής, ο έμπειρος κάτοχος της «Χρυσής Μπάλας», θα εισπράξει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2025, ενώ αναφερόμενος στην απόφαση του, μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «AS», τονίζοντας μεταξύ άλλων:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Οταν άρχισε το ποδοσφαιρικό έργο στην Σαουδική Αραβία, φαινόταν τεράστιο από κάθε άποψη. Ηθελα να είμαι μέρος του και να βοηθήσω το ποδόσφαιρο να εξελιχθεί σε αυτήν την χώρα. Η Σαουδική Αραβία είναι μια μουσουλμανική χώρα. Με υποδέχθηκαν με ανοικτές αγκάλες και αμέσως ένιωσα ότι με αγαπούσαν.

»Ως μουσουλμάνος, όταν είσαι στην Μέκκα νιώθεις ήσυχος, είναι ένα εξαιρετικό μέρος. Υπάρχει πολύ πάθος εδώ και είμαι ευχαριστημένος με το επίπεδο παιχνιδιού. Είμαι πραγματικά έκπληκτος από το επίπεδο της Σαουδικής Αραβίας, γιατί στην Ευρώπη δεν βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!