Ο Χάρι Μαγκουάιρ διέψευσε σε δηλώσεις του ότι είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ θα πρέπει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να παλέψει για τη θέση του, είχε δηλώσει το καλοκαίρι ο προπονητής Έρικ τεν Χαγκ, με τη φημολογία να ήθελε ο έμπειρος αμυντικός να ήταν κοντά στο να μετακομίσει στο Λονδίνο και την Γουέστ Χαμ.

Ο Τεν Χαγκ αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ, αφού ο 30χρονος άσος είχε μόλις οκτώ συμμετοχές ως βασικός στην Premier League την περασμένη σεζόν, με τους Ραφαέλ Βαράν, Λισάντρο Μαρτίνεθ και Βίκτορ Λίντελοφ να προτιμώνται στο κέντρο της άμυνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον Αύγουστο ότι η Γουέστ Χαμ είχε έρθει σε συμφωνία αξίας 38 εκατ. ευρώ για τον Μαγκουάιρ, ο οποίος έγινε ο πιο ακριβός αμυντικός στον κόσμο όταν η Γιουνάιτεντ τον πήρε από τη Λέστερ έναντι 88 εκατ. ευρώ το 2019.

«Δεν είχα συμφωνήσει με τη Γουέστ Χαμ. Είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη Μάντσεστερ και θα παλέψω για να κερδίσω τη θέση μου στη βασική ενδεκάδα», δήλωσε σχετικά ο Αγγλος διεθνής στόπερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!