Παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο, εστίασε σε δηλώσεις του στην ενίσχυση των «πράσινων» στη μεταγραφική αγορά και στην εμπειρία του Εργκίν Αταμάν.

Παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15, Novasports 4), για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο, εστίασε σε δηλώσεις του στην ενίσχυση των «πράσινων» στη μεταγραφική αγορά και στην εμπειρία του Εργκίν Αταμάν.

Ενώ υπογράμμισε ότι στην EuroLeague όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά επειδή αντιμετωπίζεις τους καλύτερους. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στην έκπληξη που του προκάλεσε η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός δραστηριοποιήθηκε στην αγορά, προσθέτοντας πολύ καλούς παίκτες, όχι μόνο τον Σλούκα, αλλά και τους Ερνανγκόμεθ, Γκάι, Γκραντ και Λέσορ», είπε αρχικά ο Λάσο και συνέχισε: «Μιλάμε για σπουδαίους παίκτες και μια εξαιρετική ομάδα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Και οι δύο ομάδες έχουν περάσει από ένα transition, και έχουμε και νέους παίκτες. Είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και περιμένω ένα δύσκολο ματς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο προπονητής Αταμάν τους φέρνει μεγάλη εμπειρία. Είχαμε πολλές μονομαχίες μεταξύ της Εφές τότε και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ενταχθεί σε έναν εξαιρετικό οργανισμό. Αλλά στην EuroLeague, μπορείς να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα επειδή αντιμετωπίζεις τους καλύτερους, αλλά μπορείς να κερδίσεις και οποιοδήποτε παιχνίδι».

Σχετικά με την μετακίνηση του Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, είπε στο «basketnews»: «Πώς να μην τον καταλάβω; Έμεινε στην πόλη του, με οπαδούς που τον στηρίζουν. Το είδαμε όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Καταλαβαίνω απόλυτα τον Κώστα. Νομίζω ότι έχει πάρει μια δύσκολη απόφαση πάει από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό. Αλλά είναι μια απόφαση που παίρνεις προς το καλύτερο. Είναι μια υπογραφή με μεγάλο ρίσκο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίρνεις αποφάσεις στη ζωή. Στο τέλος, εναπόκειται στους γενναίους να πάρουν αποφάσεις. λάσο

Η υπογραφή του Κώστα ήταν αυτή που μάλλον με εξέπληξε περισσότερο. Νομίζω ότι υπήρξαν μερικές πολύ καλές κινήσεις το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά αν έπρεπε να σας πω μία, αυτό θα ήταν η υπογραφή του Κώστα από τον Παναθηναϊκό γιατί μιλάει επίσης πολύ καλά για τις φιλοδοξίες του συλλόγου, είναι σαν να λέει “Θέλουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!