Προσπάθειες να αρθεί ο αποκλεισμός του Τόμας Ερτέλ από την Εθνική Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Τόμας Ερτέλ ήταν ο μεγάλος απόντας του φετινού Παγκόσμιου για την Εθνική Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, θυμίζουμε πως ο Ερτέλ είχε τιμωρηθεί από την Γαλλική Ομοσπονδία λόγω του συμβολαίου του με τη Ζενίτ.

Ωστόσο, Το φιάσκο στο MundoBasket 2023, όπου οι “μπλε” κατέκτησαν την 18η θέση, και η έλλειψη πόιντ γκαρντ κλάσης στην Γαλλία οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, πλέον σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται έντονες προσπάθειες για να επιστρέψει ο Τομά Ερτέλ στην ομάδα και να αρθεί φυσικά ο αποκλεισμός του.

Θα δουλέψουμε σε πολιτικό επίπεδο και θα εξετάσουμε όλες τις λύσεις που θα του επιτρέψουν να είναι διαθέσιμος σε πιθανή κλήση” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της γαλλικής Ομοσπονδίας, Ζαν-Πιέρ Σιουτάτ, με τον τεχνικό των “μπλε”, Βενσάν Κολέ, να προσθέτει πως “όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι τίποτα δεν θα γίνει αν δεν είμαστε ενωμένοι”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!