Στον δεύτερο τους αγώνα για την φετινή preseason οι Μπακς ηττήθηκαν στο Μέμφις από τους Γκρίζλις με 108-102.

Στον δεύτερο τους αγώνα για την φετινή preseason οι Μπακς ηττήθηκαν στο Μέμφις από τους Γκρίζλις με 108-102.

Από τα «ελάφια» δεν αγωνίστηκαν οι Ντέμιαν Λίλαρντ, Κρις Μίντλετον και Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώ από τους Γκρίζλις δεν έπαιξαν οι Τζα Μοράντ, Μάρκους Σμαρτ, Στίβεν Άνταμς και Μπράντον Κλαρκ. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντέσμοντ Μπέιν με 21 πόντους (4/6 τρίποντα) ενώ 17 πρόσθεσε ο Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ.

Για τους Μπακς ο Τζέι Κράουντερ είχε 14 πόντους και ο Πατ Κόνατον 13 πόντους. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε 9 λεπτά και είχε 3 πόντους (1/3 δίποντα, 1/2 βολές) και 5 ριμπάουντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!