Σε νοσοκομείο στο Παναβέζις της Λιθουανίας διακομίστηκε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, με την ολοκλήρωση της αποψινής αναμέτρησης του Άρη.

Σε νοσοκομείο στο Παναβέζις της Λιθουανίας διακομίστηκε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, με την ολοκλήρωση της αποψινής αναμέτρησης του Άρη, για τη 2η αγωνιστική του Eurocup, απέναντι στη Λιετκαμπέλις.

Ο Λετονός σμολ φόργουορντ, ο οποίος τραυματίστηκε στη δεύτερη περίοδο του ματς στον αριστερό αστράγαλο και δεν επέτρεψε ξανά στο παρκέ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να γίνει μια πρώτη εκτίμηση για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Γιώργος Σιγάλας, μετά την αναμέτρηση και την ήττα των «κιτρινόμαυρων», τοποθετήθηκε σε εκπροσώπους του Τύπου. Ο βοηθός προπονητής του Άρη, αφού έδωσε εύσημα στους αντιπάλους για τη νίκη, ανέφερε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στο σύνολό μας. Τα παιδιά, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως ομάδας, έδωσαν τα πάντα στο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του Μπλούμπεργκς άλλαξε την ισορροπία μας στο ματς, τη φιλοσοφία που είχαμε για να παίξουμε. Αυτό συν το πρόβλημα που είχαμε εξ’ αρχής στους ψηλούς (σ.σ. λόγω του κενού που παραμένει στη ρακέτα, μετά τον τραυματισμό του Μάνι Μπέιτς). Προσπαθήσαμε σκληρά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά από κάθε παιχνίδι ξέρουν όλοι ότι κάθε ομάδα βλέπει τα λάθη της για να πάει παρακάτω. Όλοι όσοι έχουμε σχέση και με το αποψινό παιχνίδι θα πρέπει να δούμε τον αγώνα και να καταλήξουμε αν μας άρεσε αυτό που δείξαμε ως Ευρωλίγκα, ως Eurocup ή αν θα πρέπει να αλλάξουμε κάτι. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τη φιλοσοφία μας ως Άρης και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον».

Πρόσθεσε ο Σιγάλας λέγοντας: «Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Το ξέρουμε. Αλλά μερικές φορές όταν είσαι πιο… ευαίσθητος σε κάποιον, σε σχέση με κάποιον άλλον, αλλάζει ένας αγώνας. Όταν μια ομάδα έχει προβλήματα, το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο με αυτήν την πρακτική. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, η Λιετκαμπέλις είναι καλή ομάδα, έχει παίκτες που λειτουργούν με επιθετικότητα και αυτοπεποίθηση».

Κατέληξε τονίζοντας για τον Άρη, μετά την τρεις συνεχείς ήττες που μετρά από την έναρξη της σεζόν (σ.σ. Γκραν Κανάρια, Ολυμπιακός, Λιετκαμπέλις): «Χρειαζόμαστε παίκτες εξαιτίας των τραυματισμών που έχουμε. Πρέπει πρώτα να καλύψουμε την απουσία του Μπέιτς, θα έχουμε την επιστροφή του Περσίδη, ο οποίος θα καλύψει κάπως την πιθανή απουσία του Μπλούμπεργκς. Χρειάζεται, επίσης, να καθαρίσει η σκέψη μας, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για να έρθουν οι νίκες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!