Κρίσιμη ημέρα η σημερινή καθώς η Μπέτις θα αποφασίσει αν θα επισημοποιήσει την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή καθώς η Μπέτις θα αποφασίσει αν θα επισημοποιήσει την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά από 2.5 χρόνια με τα ερυθρόλευκα, αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και στην Μπέτις.

Ο 35χρονος στόπερ είναι ελεύθερος και σύμφωνα με ΜΜΕ στην Ισπανία είναι στις τελικές επαφές με την ομάδα της Ανδαλουσίας, για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα στην άμυνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η ομάδα της Σεβίλης τού έχει προτείνει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και σήμερα αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση της για το θέμα.

Ο Ελληνας στόπερ περιμένει στο ακουστικό του την ειδοποίηση για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Ισπανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!