Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας και η καρέκλα του Ρούντι Γκαρσιά φαίνεται πως τρίζει.

Η Νάπολι ηττήθηκε φέτος για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1, καθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και ο Ρούντι Γκαρσιά, ο οποίος ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα, είναι σε δύσκολη θέση και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι δεδομένη η απόλυση του.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόλυση του Γάλλου τεχνικού και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τότεναμ.

Νάπολι: Ο Γκαρσιά ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την Φιορεντίνα

Η Νάπολι ηττήθηκε εφέτος, για δεύτερη φορά εντός έδρας με 3-1, καθώς η Φιορεντίνα επικράτησε άνετα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα για την 8η αγωνιστική του καμπιονάτο. Και ο Ρούντι Γκαρσιά, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

«Δεν πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί με τους παίκτες. Είμαι υπεύθυνος για αυτήν την ήττα», είπε ο έμπειρος προπονητής των «παρτενοπέι» μιλώντας στην πλατφόρμα του DAZN και πρόσθεσε:

«Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να παραμείνουμε στην πρώτη 4άδα και να σταθεροποιηθούμε στην 3η θέση. Πρέπει να επιστρέψουμε γρήγορα. Αλλά όσο δεν μπορούμε να πετύχουμε τρεις διαδοχικές νίκες, δεν μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά».

Παράλληλα, ο Γάλλος τεχνικός εξέφρασε τη λύπη του για την «έλλειψη επιθετικότητας» και «τα πάρα πολλά αμυντικά και επιθετικά λάθη» της ομάδας του που «έπεσε» στην 5η θέση με 14 βαθμούς. Έχει επτά λιγότερους από την πρωτοπόρο, Μίλαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σημειώνεται, ότι στα τελευταία πέντε ματς, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. ήττα με 3-2), Νάπολι έχει απολογισμό δύο νίκες, δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, τον περασμένο μήνα, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του συλλόγου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έδωσε αυτά τα πέντε ματς στον Γκαρσία, για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει.

Παρών στο γήπεδο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ο «ADL» δεν έκανε κανένα σχόλιο μετά τον αγώνα ούτε δημοσίευσε μήνυμα στο Χ (πρώην Twitter) όπως κάνει μερικές φορές, μετά το τέλος των αναμετρήσεων της ομάδας του.

Ο αρχηγός της Νάπολι, Τζιοβάνι ντι Λορέντζο, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε «ένα κακό ματς»: «Είναι μια βαριά ήττα εντός έδρας. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!