Έτοιμος για μία ακόμη πρωτιά είναι ο Μίλτος Τεντόγλου! - Διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή του στίβου στην Ευρώπη για το 2023.

Έτοιμος για μία ακόμη πρωτιά είναι ο Μίλτος Τεντόγλου! Ο Έλληνας αθλητής βρίσκεται στην τελική τριάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς στην ήπειρο.

Μία υποψηφιότητα που αποτελεί πραγματική επιβράβευση για όλα όσα έχει καταφέρει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ποιοι είναι όμως οι αντίπαλοί του αυτή τη φορά; Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου, η τριάδα συμπληρώνεται από δύο κατόχους παγκοσμίων ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τους Αρμάντ Ντουπλάντις και Τζέικομπ Ινγκεμπρίγκτσεν. Μίλτος Τεντόγλου

Το όνομα του νικητή, όπως και των νικητών στις υπόλοιπες κατηγορίες, θα ανακοινωθεί στις 21 Οκτωβρίου, στο γκαλά της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που θα γίνει στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!