Λιονέλ Μέσι: Επανέρχεται το ενδεχόμενο της Σαουδικής Αραβίας παρά τις φήμες για επιστροφή στη Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που σχετικά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι ως «δανεικού» στην Μπαρτσελόνα, η ισπανική εφημερίδα «Sport» αποκαλύπτει ότι ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει και από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα στο σχετικό άρθρο, αναφέρεται και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που προσδιορίζεται στους έξι μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει περίπου η «ανάπαυλα» στο πρωτάθλημα του MLS για την Ιντερ Μαϊάμι, που αποκλείσθηκε από τα play offs.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ερωτηθείς για πιθανή επιστροφή του «pulga» στην Μπαρτσελόνα, ο προπονητής του στην ομάδα της Φλόριντας, Τάτα Μαρτίνο, σχολίασε με νόημα:

«Ο Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα; Θα είναι για… βόλτα, σωστά; Αυτό με εκπλήσσει, δεν ξέρω. Εάν μου λέγατε ότι θα πάει στην Βαρκελώνη για διακοπές, θα έλεγα ναι, είναι πιθανό, αλλά δεν είμαι καν σίγουρος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!