Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Τρίτη (10/10) τη λήξη της συνεργασίας του με τον Κρις Κόλμαν.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Τρίτη (10/10) τη λήξη της συνεργασίας του με τον Κρις Κόλμαν.

Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κρις Κόλμαν.

Έπειτα από συζητήσεις της διοίκησης με τον προπονητή αποφασίστηκε από κοινού ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ενδεδειγμένη προκειμένου να αλλάξει η πορεία της ομάδας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει τον Κρις Κόλμαν για την προσφορά του στην ομάδα μας, από τη στιγμή που την ανέλαβε σε πολύ δύσκολες στιγμές, αποτελώντας υπόδειγμα αφοσίωσης και εργατικότητας προς το Αστέρι.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου τον Ιανουάριο του 2022 και παρέμεινε στον πάγκο σε 61 αναμετρήσεις.

Κόουτς, θα ανήκεις για πάντα στην οικογένεια του Ατρόμητου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!