Ο Εντέν Αζάρ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στα social media πως αποσύρεται από το ποδόσφαιρο.

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση σε ηλικία 32 ετών ανακοίνωσε ο Εντέν Αζάρ.

Έπειτα από μια σπουδαία καριέρα, ο Βέλγος σταρ αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, ανακοινώνοντας την απόφαση του μέσα από τα social media.

Ο Εντέν Αζάρ, με τη φανέλα της Τσέλσι,  αγωνίστηκε συνολικά 352 φορές, έχοντας 110 γκολ και 92 ασίστ, καθώς κατέκτησε δύο φορές την Premier League, δύο το Europa League και από μια τα δύο Κύπελλα Αγγλίας.

Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της 115 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της, ωστόσο η τετραετία του στους μερένγκες σημαδεύθηκε από τους πολλούς τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο δημοσίευμά του ο Εντέν Αζάρ:

«Πρέπει να ακούτε τον εαυτό σας και να σταματάτε την κατάλληλη στιγμή. Μετά από 16 χρόνια και περισσότερους από 700 αγώνες, αποφάσισα να τερματίσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, έχω παίξει και διασκεδάσει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα την τύχη να γνωρίσω σπουδαίους προπονητές, προπονητές και συμπαίκτες – σας ευχαριστώ όλους για αυτές τις υπέροχες στιγμές, θα μου λείψετε όλοι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω τους συλλόγους, στους οποίους έχω παίξει: Λιλ, Τσέλσι και Ρεάλ κι ευχαριστώ την εθνική Βελγίου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στους συμβούλους μου και στους ανθρώπους που ήταν κοντά μου στις καλές και κακές στιγμές.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσάς, τους θαυμαστές μου, που με ακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια και για τη στήριξή σας παντού όπου κι αν έπαιζα.

Τώρα είναι η ώρα να απολαύσω τους αγαπημένους μου και να ζήσω νέες εμπειρίες. Τα λέμε σύντομα φίλοι μου εκτός γηπέδου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!