Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σε λίγες μέρες εκτός έδρας την Ιρλανδία και στο πλαίσιο αυτό γνωστός έγινε ο διαιτητής που θα σφυρίξει την αναμέτρηση.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σε λίγες μέρες την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (13/10) με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε γνωστός ο διαιτητής που θα σφυρίξει στην εν λόγω αναμέτρηση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, η UEFA όρισε τον 34χρονο Elite Σουηδό, Γκλεν Νίμπεργκ, για να διευθύνει το συγκεκριμένο ματς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάμποντ Μπέιγκι, Αντρέας Σέντερκβιστ και 4ος ο Άνταμ Λάντεμπεγκ, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ομάδα του VAR. Εθ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίμπεργκ θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του ματς της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο πρόσφατα είχε βρεθεί στη χώρα μας για να σφυρίξει στο Ολυμπιακός – Γκενκ 1-0. Επίσης, την περσινή σεζόν διηύθυνε το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-0, αλλά και το Σλόβαν-Ολυμπιακός 2-2 (3-4 πεν.). Εθνική

Στο μεταξύ ο Τάσος Σιδηρόπουλος επιλέχθηκε από την UEFA για να σφυρίξει το ματς της Πορτογαλίας με τη Σλοβακία. Βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!