Όπως ενημέρωσε η ιταλική ομάδα, ο Ακίλε Πολονάρα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στους όρχεις.

Υποβλήθηκε σήμερα, Τρίτη (10/10), σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στους όρχεις ο Ακίλε Πολονάρα. πή γαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως ενημέρωσε η Βίρτους Μπολόνια, η χειρουργική επέμβαση του Πολονάρα ήταν επιτυχημένη. «Τις επόμενες ημέρες θα καθοριστούν οι τρόποι και το χρονοδιάγραμμα ως προς την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας του αθλητή μας,» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ιταλική ομάδα για τον Ιταλό διεθνή φόργουορντ.   Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα 

https://twitter.com/VirtusSegafredo/status/1711754361724969218

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.  πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!