Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Σάσα Βεζένκοφ με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς στην εκτός έδρας ήττα (112-99) από τους Τορόντο Ράπτορς για την preseason του ΝΒΑ.

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Σάσα Βεζένκοφ με την φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς στην εκτός έδρας ήττα (112-99) από τους Τορόντο Ράπτορς για την preseason του ΝΒΑ.

Ο Βεζένκοφ, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, είχε 12 πόντους (2/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 11 λεπτά συμμετοχής και ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Οι Χάρισον Μπαρνς και Κίγκαν Μάρεϊ είχαν από 11 πόντους για τους «βασιλιάδες».

Για τους Ράπτορς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Γκάρι Τρεντ με 22 πόντους, ενώ 15 πόντους πέτυχε ο Σκοτ Μπαρνς και 14 ο Ο Τζι Ανουνόμπι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε τα εξής:

«Είναι διαφορετικό το να παίζεις από το να το βλέπεις από την τηλεόραση. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στην pre season, προσπαθούμε να ενώσουμε τα κομμάτια, προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα. Προφανώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο αλλά εμπιστευόμαστε την πρόοδο, τις προπονήσεις μας. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι η preseason, η ταχύτητα είναι διαφορετική, είναι λίγο πιο γρήγορη. Είναι διαφορετικά παιχνίδια, κάθε παιχνίδι έχει την δική του ομορφιά.

Δουλεύω κάθε μέρα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Είναι πολλές οι φορές που πρέπει να το αντιμετωπίσεις, να αποτύχεις και να το ξεπεράσεις. Δεν προσδοκώ να είμαι από την πρώτη μέρα στο 100%. Πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα, να είμαι αφοσιωμένος και να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα.

Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος. Η φιλοσοφία του προπονητή ξεκινάει από την άμυνα, οπότε όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, πρέπει να είμαστε συμπαγείς στον αμυντικό τομέα. Επιθετικά ξέρει τι προσπαθώ να κάνω, οπότε πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!