Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι της Ελίνας Τζένγκο, όπως τόνισε σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι της Ελίνας Τζένγκο, όπως τόνισε σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ. Η 21χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό έχει αφήσει οριστικά πίσω της το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, όπου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματός της.

Αναλυτικά, η Ελίνα Τζένγκο επισήμανε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

«Μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκουράστηκα για δύο εβδομάδες και μπήκα και πάλι σε προπονήσεις. Έχω ξεκινήσει και την παρακολούθηση της σχολής μου ταυτόχρονα (σ.σ. είναι φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ)».

Η Τζένγκο και συνέχισε: «Για την επόμενη χρονιά έχουμε σχεδιάσει να μπούμε σε αγώνες από νωρίς, από τον Μάρτιο. Έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλες διοργανώσεις και θέλω να είμαι έτοιμη”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα… ταιριάζει στην πρωταθλήτρια του ακοντισμού καθώς δύο χρόνια πίσω είχε καταφέρει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο. Την επόμενη χρονιά θα επιστρέψει στη Ρώμη ως η κάτοχος του τίτλου. “ Η χρονιά που έρχεται είναι γεμάτη. Ουσιαστικά αυτό που θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω από νωρίς είναι η εξασφάλιση της συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω του ranking».

Η αθλήτρια που προπονείται με τον Γιώργο Μποτσκαριώβ είπε στο τέλος: «Από την χρονιά που πέρασε θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά. Αφήνω πίσω όσα άσχημα συνέβησαν και συνεχίζω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!