Ακόμη ένας πονοκέφαλος για την Ολλανδία ενόψει των αναμετρήσεων με Γαλλία και Ελλάδα στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2024.

Ακόμη ένας πονοκέφαλος για την Ολλανδία ενόψει των αναμετρήσεων με Γαλλία και Ελλάδα στα πλαίσια των προκριματικών του Euro 2024.

Συγκεκριμένα, ο νέος «πονοκέφαλος» του παλαίμαχου αμυντικού άσου ακούει στο όνομα Στίβεν Μπέργκχαους, καθώς ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ δεν υπολογίζεται για τα προαναφερόμενα παιχνίδια.

Ο Ολλανδός διεθνής αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, εξ ου και η απουσία του από τον χθεσινό αγώνα του Αίαντα με την Αλκμάαρ. Στη θέση του κλήθηκε ο αριστερός μπακ της Τσέλσι Γιαν Μάατσεν. Ολλανδία

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απουσία του Μπέργκχαους ήρθε να προστεθεί στις υπόλοιπες, πολύ σημαντικές για τους Ολλανδούς και να τις αυξήσει σε έξι, ενόψει των επικείμενων συναντήσεών τους.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Ρόναλντ Κούμαν είχε επιβεβαιώσει ότι δεν θα έχει διαθέσιμους πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές, άπαντες τραυματίες.

Πρόκειται για τους Σβεν-Άντριαν Μπότμαν (Νιούκαστλ), Ματάις Ντε Λιχτ (Μπάγερν), Φρένκι ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μέμφις Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Κόντι Χάπκο (Λίβερπουλ).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!