Χωρίς τον Περσίδη και πάλι θα παραταχθεί ο Άρης στη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup.

Σε διαδικασία ταξιδιού μπήκε σήμερα ο Άρης για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λιετκαμπέλις (19:00, Novasports Prime) στη Λιθουανία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup.

Με ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης μετά τη «μάχη» που έδωσαν στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Ολυμπιακό (8/10) για την πρεμιέρα της Basket League, οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη για το Πανεβέζις, όπου θα διεκδικήσουν την πρώτη νίκη τους στη διοργάνωση.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Νίκο Περσίδη, ο οποίος παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τη θεραπεία του, μετά το διάστρεμμα που υπέστη εσχάτως.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τεχνικός του Αρη μίλησε για τη «μάχη» με τους Λιθουανούς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, τονίζοντας:

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το EuroCup απέναντι σε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Και σε 48 ώρες πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να προσεγγίσουμε το παιχνίδι απέναντι στη Λιετκαμπέλις».

Σε ανάλογο πνεύμα με τον προπονητή του, τοποθετήθηκε και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο έμπειρος γκαρντ επισήμανε:

«Μετά από δύο πολύ δύσκολους αγώνες στην έδρα μας, απέναντι στην Γκραν Κανάρια και τον Ολυμπιακό, ξεκινάμε τα εκτός έδρας ματς, με μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων κόντρα στη Λιετκαμπέλις. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε σε τέτοιες καταστάσεις.

Η Λιετκαμπέλις είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και σκληράδα, οπότε πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε στην έδρα τους. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στην αποστολή του Αρη συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Μάρκους Καρ, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Γιώργος Φίλλιος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!