Ο Τσιτσιπάς δε τα κατάφερε κόντρα στον Αμπέρ, ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 7-5) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του «Σανγκάη Μάστερς».

Για τρίτη φορά στις τέσσερις συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις στο κορτ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι απέναντι στον Ουγκό Αμπέρ. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, 

Ο Γάλλος ήταν ο νικητής με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 7-5) στο πλαίσιο του 3ου γύρου του τουρνουά της Σανγκάης, κάνοντας το 3Χ3 επί του Έλληνα πρωταθλητή σε τουρνουά Masters 1000, μετά τις επιτυχίες του σε προηγούμενες διοργανώσεις σε Παρίσι και Τορόντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τσιτσιπάς «πλήρωσε» για πολλοστή φορά τον εκνευρισμό του και την αστάθεια που έδειξε στο παιχνίδι του, παρότι στο τρίτο σετ έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε πίσω στα games με 3-0 και 4-1.

Ενώ όλα έμοιαζαν να είναι… μαύρα για τον 28χρονο στο decider σετ, κατάφερε να κάνει κρίσιμο μπρέικ στο 7ο game. Όπου μειώσει σε 4-3 και λίγο αργότερα να ισοφαρίσει σε 4-4.

Από κει και πέρα ο Ουμπέρ κράτησε το σερβίς του, προηγήθηκε με 6-5 κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο τενίστες θα «έλυναν τις διαφορές τους» στο τάι μπρέικ, στο 12ο game, ο Γάλλος έκανε νέο μπρέικ και με 7-5 πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στους «16».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό.,