«Δύο στα δύο» για τον Απόστολο Χρήστου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Βερολίνου.

«Δύο στα δύο» για τον Απόστολο Χρήστου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Βερολίνου, καθώς ο Έλληνας κολυμβητής, μετά τη χθεσινή έκτη θέση στα 50μ. ύπτιο, προκρίθηκε σήμερα και στον τελικό των 100μ. ύπτιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Βελέντζα τερμάτισε πρώτος στη σειρά του με 55.21 και συνολικά κατετάγη πέμπτος στα προκριματικά, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό, που είναι προγραμματισμένος για τις 19:47.

Ταχύτερος το πρωί ήταν ο βετεράνος Ιάπωνας Ριοσούκε Ιριε με 54.67 αι τον ακολούθησαν ο Ιταλός Τόμας Τσέκον (54.78) και ο Πολωνός Κσαβέρι Μάσιουκ (54.92).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Χρήστου