Περισσότεροι από 13.000 θεατές συγκεντρώθηκαν στο Frost Bank Center για να παρακολουθήσουν μια προπόνηση των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Περισσότεροι από 13.000 θεατές συγκεντρώθηκαν στο Frost Bank Center για να παρακολουθήσουν μια προπόνηση των Σαν Αντόνιο Σπερς του Βίκτορ Γουεμπανιαμά, γύρω από τον οποίο ο ενθουσιασμός μεγαλώνει καθώς πλησιάζει η έναρξη της σεζόν του NBA.

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιξα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι σίγουρο ότι έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν πρόκειται για φανατικούς φιλάθλους του συλλόγου που παρακολουθώ από μικρός», είπε ο 19χρονος Γάλλος στο τέλος αυτής της προπόνησης ανοιχτή στο κοινό και δωρεάν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιαμά, Νο. 1 στο Draft τον Ιούνιο, δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες καθώς η σεζόν του NBA ξεκινά στις 24 Οκτωβρίου, με έναν πρώτο αγώνα για τους Σπέρτς στις 25 εναντίον του Ντάλας.

 Στον αγώνα χωρίς ιδιαίτερη ένταση τεσσάρων δεκάλεπτων μεταξύ παικτών του Σαν Αντόνιο, το «φαινόμενο» Γουεμπανιαμά (2,24 μ. σύμφωνα με το NBA), σημείωσε εννέα πόντους και άρπαξε πέντε ριμπάουντ υπό τις επευφημίες των 13.200 θεατών.

Ερωτηθείς για την επιλογή λίγες μέρες νωρίτερα του πρωταγωνιστή Τζόελ Εμπίντ να συμμετάσχει στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, αντί για τη Γαλλία ή το Καμερούν, ο Γουεμπανιαμά είπε ότι ήταν «λυπημένος για το Καμερούν».

«Δεν έχω πραγματικά άποψη. Αν με επιλεγούν, θα παλέψω με άλλους Γάλλους για να κερδίσω έναν τίτλο», είπε

Οι Σπερς έχουν αγώνα προετοιμασίας τη Δευτέρα στην Οκλαχόμα Σίτι εναντίον των Θάντερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!