Kρίσιμη νίκη για τις φετινές επιδιώξεις πέτυχε σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 επί της Σοσιεδάδ στο «Μετροπολιτάνο» με πέναλτι του Γκριεζμάν στο 89'.

Kρίσιμη νίκη για τις φετινές επιδιώξεις πέτυχε σήμερα η Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 επί της Σοσιεδάδ στο «Μετροπολιτάνο», για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με τους τρεις αυτούς βαθμούς πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λίνο στο 22ο λεπτό, για να ισοφαρίσουν οι Βάσκοι με τον Ογιαρθάμπαλ (73′) και ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία ο Γκριεζμάν με πέναλτι χάρισε τη σπουδαία νίκη στους Μαδριλένους.

Νωρίτερα, ήταν καλύτερη η Λας Πάλμας και νίκησε στην έδρα της Βιγιαρέαλ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τη μέτρια απόδοση του «κίτρινου υποβρυχίου» και το βύθισαν στον «πάτο» της βαθμολογίας με τα γκολ των Κόκο (45′) και Καρντόνα (51′ πεν.), ενώ η Βιγιαρεάλ μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Ζεράρ Μορένο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι γηπεδούχοι, αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, αγωνίστηκαν με τους: Γιόργκενσεν, Φόιτ, Αλμπιόλ (66′ Ακχομάτς), Μαντί, Πεντράθα (58′ Α. Μορένο), Καπουέ, Παρέχο, Πίνο (46′ Μοράλες), Τρινκέιρος (75′ Ζ. Μορένο), Ντίαζ (58′ Φεμένια) και Σόρλοτ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία 3-0

(10΄ Γκουρουθέτα, 63΄ Ντάνι Γκαρθία, 81΄ Σανσέτ)

Κάντιθ-Τζιρόνα 0-1

(59΄ Αλέις Γκαρσία)

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 4-0

(9΄, 54΄ Μπέλινγκχαμ, 65΄ Βινίσιους, 70΄ Χοσέλου)

Μαγιόρκα-Βαλένθια 1-1

(5΄ Ντάνι Ροντρίγκεθ – 48΄ Ντιέγκο Λόπεθ)

Σεβίλη-Ράγιο Βαγεκάνο 2-2

(50΄ Σόου, 90+6΄ Εν Νεσίρι – 21΄ Βαλεντίν, 26΄ Αλβαρο Γκαρσία)

Βιγιαρεάλ-Λας Πάλμας 1-2

(90’+ Ζ. Μορένο-45′ Κόκο, 51′ πεν. Καρντόνα)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 2-1

(22′ Λίνο, 89′ πεν. Γκριεζμάν-73′ Ογιαρθάμπαλ)

Αλαβές-Μπέτις 8/10

Θέλτα-Χετάφε 8/10

Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 8/10

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!