Μπράιτον και Γουέστ Χαμ κατάφεραν να κρατήσουν και να πάρουν την ισοπαλία κόντρα στα φαβορί Λίβερπουλ και Νιούκαστλ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-2), για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Μπράιτον και Γουέστ Χαμ κατάφεραν να κρατήσουν και να πάρουν την ισοπαλία κόντρα στα φαβορί Λίβερπουλ και Νιούκαστλ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-2), για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Στο Μπράιτον η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League προηγήθηκε με τον Αντίγκρα (20′), αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε ν’ ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του Μο Σαλάχ (40′, 45′ πεν.).

Τελικά ο Ντανκ στο 78ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι αγωνίστηκε με τους: Βερμπρούγκεν, Φέλτμαν, Ντανκ, Ιγκόρ (63′ Φαν Χίκι), Μαρτς, Γκρος, Μπαλέμπα, Αντίγκρα, πέδρο (89′ Φάτι), Μιτόμα, Φέργκιουσον (60′ Γουέλμπεκ).

Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, στο ματς κόντρα στη Νιούκαστλ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Σούτσεκ μόλις στο 8ο λεπτό.

Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας αντέδρασε και με δύο γκολ του Ισάκ (57′, 62′) κατάφερε να προηγηθεί με 2-1, αλλά στο 89′ ο Κούντους κατάφερε να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στα «σφυριά».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντέιβιντ Μόιες χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Αρεολά, Τσουφάλ, Ζουμά, Αγκέρ, Εμερσον, Σούτσεκ (76′ Κούντους), Αλβαρες, Μπόουεν, Γουόρντ-Πράουζ, Πακετά, Αντόνιο (75′ Μπενράχμα).

Τέλος στο «Μολινό» Γουλβς και Άστον Βίλα μοιράστηκαν τους βαθμούς με 1-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Λούτον-Τότεναμ 0-1

(52′ Φαν ντερ Φεν)

Μπέρνλι-Τσέλσι 1-4

(15′ Οντομπερτ-42′ αυτ. Αλ Ντακχίλ, 50′ πεν. Πάλμερ, 65′ Στέρλινγκ, 74΄ Τζάκσον)

Έβερτον-Μπόρνμουθ 3-0

(8′ Γκάρνερ, 37′ Χάρισον, 60′ Ντουκουρέ)

Φούλαμ-Σέφιλντ Γιουν. 3-1

(53′ Ντεκόρντοβα, 76′ αυτ. Φοντέριγχαμ, 90’+ Γουίλιαν-68′ αυτ. Ρόμπινσον)

Μάντσεστερ Γ.-Μπρέντφορντ 2-1

(90’+, 90’+ ΜακΤόμινεϊ-26′ Γένσεν)

Κρίσταλ Πάλας-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Μπράιτον-Λίβερπουλ 2-2

(20′ Αντίγκρα, 78′ Ντανκ-40′, 45′ πεν. Σάλαχ)

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 2-2

(8′ Σούτσεκ, 89′ Κούντους-57′, 62′ Ισακ)

Γουλβς-Άστον Βίλα 1-1

(53′ Τσαν-55′ Τόρες)

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 08/10

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!