Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, στο αθλητικό κέντρο στο Μαζαράκη, για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, στο αθλητικό κέντρο στο Μαζαράκη, για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό (8/10, 21:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εκτός των επιλογών του Κρις Κόλμαν ήταν ο Κούντε (τιμωρημένος), ο Ντιρκς που αναμένεται να είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή και οι Τζοβάρας (ατομικό πρόγραμμα), Πομόνης, Καραμάνης και Αμπαρτζίδης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τους «πράσινους» αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Κούεν, Κούντε, Καμαρά, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι. Ατρόμητος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!