Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην ηρεμία που είχε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ τόνισε πως ήθελε αρκετό καιρό να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν στην άμυνα.

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε καμία δυσκολία κόντρα στον Παναιτωλικό και επικράτησε εύκολα με 3-0 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής. αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην ηρεμία που είχε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ δήλωσε πως όταν δε μπορούν να σκοράρουν οι επιθετικοί, είναι εξαιρετικό να βρίσκει γκολ από την άμυνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη COSMOTE TV:

«Έζησα το παιχνίδι με αρκετή ηρεμία. Πετύχαμε αρκετά τέρματα, παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη».

Για τα τέρματα που προήλθαν από αμυντικούς: «Είναι σημαντικό όταν οι επιθετικοί δεν έχουν την τύχη να πετύχουν ένα γκολ, οι υπόλοιποι παίκτες να καλύπτουν αυτό το κενό».

Για το ότι κράτησε το μηδέν στο σημερινό παιχνίδι: «Θέλαμε καιρό να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Αλλά παίζει ρόλο και η κούραση. Τώρα κάποιοι θα μείνουμε εδώ στην διακοπή. Για όσους πάνε με τις εθνικές τους, ελπίζω να μην παίξουν τόσο πολύ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!