Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε σήμερα (7/10) τις πρώτες πιθανές αντίπαλές της, αλλά και την πιθανή της διαδρομή ως τον τελικό του «Zhengzhou Open», στην πόλη Τσεντσόου στη βορειοανατολική Κίνα.

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε σήμερα (7/10) τις πρώτες πιθανές αντίπαλές της, αλλά και την πιθανή της διαδρομή ως τον τελικό του «Zhengzhou Open», στην πόλη Τσεντσόου στη βορειοανατολική Κίνα, μετά την κλήρωση για το τελευταίο 500άρι του ασιατικού Tour.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η 28χρονη Ελληνίδα ξεκινάει απευθείας από τον 2ο γύρο, και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ντόνα Βέκιτς και Κίνγουεν Ζενγκ. Εάν τα καταφέρει στα προημιτελικά ενδέχεται να συναντηθεί με την Καρολίνα Μούχοβα και στα ημιτελικά να βρεθεί απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα, που στην 8άδα θα χρειαστεί να αποκλείσει την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα.

Η πιθανή διαδρομή της Μαρίας Σάκκαρη ως τον τελικό: 1ος γύρος: δεν αγωνίζεται, 2ος γύρος: Βέκιτς/Ζενγκ, προημιτελικά: Μούχοβα, ημιτελικά: Ριμπάκινα
Πιθανοί προημιτελικοί: Γκοφ-Γκαρσία, Ζαμπέρ-Κασάτκινα, Μούχοβα-Σάκκαρη, Κρεϊτσίκοβα-Ριμπάκινα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!