Την πρόκριση για τον απογευματινό (19:34) τελικό των 50μ. ύπτιο εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης του Βερολίνου με τον Αμερικανό Μάικλ Άντριου να είναι ταχύτερος όλων.

Την πρόκριση για τον απογευματινό (19:34) τελικό των 50μ. ύπτιο εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης του Βερολίνου.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ευρώπης του αγωνίσματος σημείωσε χρόνο 25.39 στον πρωινό προκριματικό και πέρασε με την έβδομη επίδοση, μεταξύ συνολικά 35 αθλητών. Χρήστου

Ταχύτερος όλων ήταν ο Αμερικανός Μάικλ Αντριου με 24.71, ακολουθούμενος από τον Αυστραλό Αϊζακ Κούπερ (24.96) και τον Ιταλό Τόμας Τσέκον (25.07).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναφορικά με τα 100 μέτρα, ο 24χρονος Κινέζος παγκόσμιος πρωταθλητής Χάι Γιανγκ Κιν (4 χρυσά- 2 ασημένια στη Φουκουόκα), νίκησε στα 100μ πρόσθιο με 57.69 και κατέρριψε εκ νέου το ρεκόρ αγώνων που είχε από τα προκριματικά με επίδοση 58.41 (τότε έσβησε το 58.73 του Ίλια Σιμάνοβιτς από τη Λευκορωσία (Τόκιο, 2019):

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα», είπε ο Κιν. «Μόλις κολύμπησα στους ασιατικούς αγώνες και το σώμα μου είναι πολύ κουρασμένο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.