Η μαθηματική επικύρωση της κατάκτησης του τίτλου -για τρίτη διαδοχική σεζόν- από τον Μαξ Φερστάπεν, επισκίασε τη νίκη-έκπληξη του Αυστραλού Οσκαρ Πιάστρι, στον αγώνα σπριντ της Φόρμουλα 1 που έγινε σήμερα (7/10) στο Κατάρ.

Η μαθηματική επικύρωση της κατάκτησης του τίτλου -για τρίτη διαδοχική σεζόν- από τον Μαξ Φερστάπεν, επισκίασε τη νίκη-έκπληξη του Αυστραλού Οσκαρ Πιάστρι, στον αγώνα σπριντ της Φόρμουλα Ενα που έγινε σήμερα (7/10) στο Κατάρ, μία ημέρα πριν το 17ο γκραν πρι της χρονιάς. Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull δεν χρειάστηκε να περιμένει καν την ολοκλήρωση του αγώνα, καθώς ο «ομόσταυλός» του Σέρχιο Πέρες, ο μόνος που θεωρητικά είχε ελπίδες να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία, εγκατέλειψε στον 11ο γύρο, μετά από σύγκρουση με τον Εστεμπάν Οκόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Φερστάπεν έμεινε πίσω στην εκκίνηση του σπριντ, όπως και ο Βρετανός Λάντο Νόρις που ξεκινούσε μπροστά του (δεύτερος), ενώ η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας λίγο αργότερα καθυστέρησε την αντεπίθεσή του. Οταν βρήκε τον χώρο, ο Ολλανδός ανέβηκε δεύτερος, δεν μπόρεσε όμως να ξεπεράσει τη McLaren του Οσκαρ Πιάστρι, ο οποίος στο μεταξύ είχε περάσει τον Τζορτζ Ράσελ και έφτασε πρώτος στον τερματισμό, χαρίζοντας στην ομάδα του μία ανέλπιστη νίκη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!