Γνωστοί έγιναν οι όμιλοι στο Παγκόσμιο Beach Soccer 2024 υπό τη παρουσία του Καρεμπέ.

H πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία  και η Πορτογαλία, νικήτρια του τουρνουά το 2015 και 2019, κληρώθηκαν μαζί στον 4ο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Beach Soccer που θα γίνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  το 2024.

Η κλήρωση έγινε στο Ντουμπάι και συμμετείχε ο στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ. Παγκόσμιο

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Αργεντινή, το Ιράν-τρίτο στην τελευταία του εμφάνιση σε τελική φάση , θριάμβευσε της Ιαπωνία με 6-0 στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου Beach Soccer τον Μάρτιο-, η Ισπανία- έχει κατακτήσει ασημένιο μετάλιο- και η Ταϊτή- δύο φορές δευτεραθλήτρια- θα σχηματίσουν έναν άκρως ανταγωνιστικό  2ο όμιλο.

Οι οικοδεσπότες Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν μαζί τους Αίγυπτο, Ιταλία και ΗΠΑ να αντιμετωπίσουν στον 1ο όμιλο. Μια άλλη πρωταθλήτρια, η Κολομβία, αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία, την Ιαπωνία και τη Σενεγάλη στον 3ο όμιλο.

Αναλυτικά οι όμιλοι: 
1ος όμιλος: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, ΗΠΑ, Ιταλία
2ος όμιλος: Ισπανία, Ιράν, Ταϊτή, Αργεντινή
3ος όμιλος: Σενεγάλη, Λευκορωσία, Κολομβία, Ιαπωνία
4ος όμιλος: Βραζιλία, Ομάν, Πορτογαλία, Μεξικό

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!