Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μιλώντας στη NOVA τόνισε πως η κούραση δεν ήταν ικανή να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες του Ολυμπιακού και συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα του να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοβ μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού:

«Ήταν ωραίος τρόπος να ξεκινάς τη σεζόν, είχαμε πολλές απουσίες. Ξέραμε ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το Σούπερ Καπ. Ξέραμε ότι θα είναι δυνατοί, θα έπαιζαν με το σώμα τους. Ξέραμε ότι θα πρέπει να τα παρατήσουμε να παλέψουμε για 40 λεπτά. Ξέραμε ότι αν μέναμε ενωμένοι θα κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το πώς τα κατάφερε να παίξει τόσα λεπτά:

«Σε κάποια στιγμή ήταν δύσκολο, τα πόδια μου είχαν κοπεί. Όταν φτάνει η παράταση, δεν ήθελα να τα παρατήσω. Έχω αύριο και μεθαύριο να ξεκουραστώ, ήθελα να βοηθήσω, ήθελα να δώσω τα πάντα στην ομάδα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για το γεγονός ότι έλεγε παλαιότερα πως δεν τα παρατάει ο Ολυμπιακός:

«Αυτό είναι κάτι που είναι στο DNA της ομάδας, ο Κώστας είναι ακόμη μέλος από την παλαιότερη ομάδα μας πιέζει κάθε μέρα, είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να δουλέψω εδώ ξανά».

Για τον Γκος και τον Γουόκαπ:

«Ήταν απίστευτοι. Δεν ήταν μόνο αυτοί ήταν ο Άλεκ και ο Κάναν, κάθε παίκτης έδωσε κάτι. Χρειάζεσαι όλους τους παίκτες για να πάρεις έναν τέτοιο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!